sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Olohuoneesta

Otolta sunnuntai tervehdys:) Torstaina sain hieman vapaa aikaa ja vaihdoin hieman huonekalujen paikkaa.Olohuone tuntuu nyt vain jotenkin aneemiselle:)
Sohva on tuossa ikkunan edessä käännettynä vain toisin päin.Tein tuonne nurkkaan tuollaisen "lukunurkkauksen".Pöydän hain autotallista takaisin sisälle.Makustelu meneillään,että tykkäänkö vai en:)

Sitten sellainen kysymys,joilla ektorp sohva että kestääkö ne nykyiset päälliset vesipesun??

Niissä kun lukee että kemiallinen pesu.Miestä olen koettanut puhua ympäri että alettaisiin vaihtamaan sohva,mutta vielä ainakaan ei ole lämmennyt ajatukselle.Meillä on kaksi vuotta vanha kulmasohva tummalla päällisellä(ei irrotettavat) ja kangas on mennyt ihan kauheksi nyppyläjäksi.Joten kokemuksia kaipaan ektorpin päällisten pesemisestä ja muutenkin miten muuttuvat käytössä/pesussa!!

8 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Hyvältä näyttää teidän olkkarissa. Ja hyvältä näyttää Ottokin. Otosta taitaa tulla karkeakarvainen malli, ihan kunnon parta on pojalla, toisin kun näillä meidän poijilla.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

FanniAuroora kirjoitti...

Voi ihana Otto, rutistele mun puolesta =)
Hyvältähän teen olkkari näyttää!!!

pinky kirjoitti...

Kivannäköistä!

Meillä on Ektorpeja 3-istuttava sohva ja kaksi nojatuolia, kaikki ostettu eri aikaan. Ja kaikki pesen aika ajoin 60 asteessa eikä ole käynyt kuinkaan. Intianpuuvillaahan nuo ovat, niin miksei niitä voisi koneessa pestä?

Ihanaa sunnuntai-iltaa!

Minttunen kirjoitti...

Hanne:Tuo on sellainen välimallin karvanlaatu:)
Parta on kyllä komea!Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekkin:)

FanniAuroora:Rutistelen juu=)Kiitos!

Pinky:Ikean sivuilla lukee että kemiallinen pesu,mutta niin tuskin ne menee miksikään:)
Ihanaa sunnuntaita sinnekkin!

Hilda kirjoitti...

Ihana Otto ja olkkari näyttää tyylikkäältä! Meillä on valkoinen Ektorp ollut nyt 3 kk ja tosi hyvänä on pysynyt, en ole joutunut vielä päällisiä pesemään. Olen pitänyt tosin vilttiäkin siinä suojana. Ja aion pestä aikanaan päälliset ihan pesukoneessa ja jos menisivät piloille, niin uudet saa 49 eurolla :) Kivaa alkavaa viikkoa!!

sarppa kirjoitti...

Ihana hauva siellä!Rapsutukset sinne!<3

Olet voittanut arvonnassani!!! :) Käypäs kurkkaamassa blogissani!!:)

Sinikarhu kirjoitti...

Onpa teillä ihastuttavan näköistä. Itse vain haaveilen valkoisesta sisustuksesta. Ehkä sen aika vielä tulee. siihen asti tyydyn ihastelemaan muiden ihania koteja =)

Kaipaisin kirjahyllyyni näköestettä. Olen jo ommellut siihen verhon, mutten tiedä miten kiinnittäisin sen paikoilleen. Miten olet laittanut verhon paikoilleen senkkiisi?

Minttunen kirjoitti...

Kiitos!Laitoin sillä vaijerilla(liekkö oikea nimitys sille)kiinni.Ostin sellaisen paketin missä oli lenkit ja koukut valmiina päihin.