perjantai 10. kesäkuuta 2011

Huh hellettä

Täällä ollaan jälleen.Kiitos teille kaikille jotka viestiä jätitte edelliseen postaukseen!!Kaikkea on tässä kerennyt tapahtua muutaman viikon aikana.Yhteen asiaan piti tehdä päätös miehen kanssa aika nopeaan,ettei sitten jäädä harmittelemaan.Uutta tilaisuutta täällä saattaa joutua pitkäänkin odottamaan.Siitä kerron myöhemmin:)
Meillä ei ole tässä talossa takaovea ollenkaan ja terassi ollaan tehty sitten etupihalle.Aurinko paistaa koko päivän etupihalle,niin siinä on mukava istuskella.Sääskiä ja mäkäräisiä+kaikkia maailman lentäviä öttiäisiä täällä riittää,joten takapihalla ei voisi edes olla rauhassa,kun varjon puolelle menee.Kolme vuotta sitten tehtiin ensimmäinen terassi,jota ei laitettu ulko-oven eteen ollenkaan.Viime kesänä jatkettiin oven eteen ja tänä kesänä tein lisä osan joka näkyy tuossa maitotonkan alla.Isä on ollut kaverina kahtena aikaisempana kertana,mutta nyt ei jaksa oikein enää tehdä ja varsinkaan helteellä,niin tein sitten yksin runkoja myöten.Ens talven jälkeen nähdään kestikö terassi:)
Nyt nauttimaan auringosta!Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Nautitaan lämmöstä! Ihanan näköinen terassi, mullakin on tuollainen iso tonkka, pitääki kans laittaa esille, ihana!

Minttunen kirjoitti...

Minustakin tuo tonkka on ihana ja siihen on kiva laittaa aina jotakin koristetta vuodenajan mukaan:)

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Hei leidi. Siis teekkö sää itte teillä rakennushommia ? Haluasin niin kovasti osata ees akkuporakonetta käyttää, mutta eipysty, ei kykene, avuton oon. . Aina ja iänkaikkiseti miehen armoilla remppahommissa. Ja siksipä juuri kaikki venyy ja viivästyy.

Minttunen kirjoitti...

Juu teen:)
Meillä kun menee niin että isäntä pakenee aina,kun porakoneen käteen otan.Nyt kun terassia tein niin katsoi muksuja:)
Isän kanssa ollaan tehty ja siinä olen sivussa oppinut.Jos en jotain osaa,niin kilautan isälle ja se neuvoo,muut yleensä kuuntelee että mitä ne höpöttää,mutta meillä iskän kanssa juoksee ajatus samalla aallolla:)