torstai 14. heinäkuuta 2011

Peili

Hei pitkästä aikaa!
Saatiin viime viikolla uusi tietokone ja on hieman mennyt opetellessa tämän kanssa:)
Otin tuossa helteiden aikaan eteisen peilin käsittelyyn ja maalasin spray maalilla valkoiseksi.En ole tykännyt tuosta kullanvärisestä kehyksestä yhtään.
Ensin oli tarkoitus,että olisin hopean väriseksi maalannut,mutta ei ollut kuin valkeaa ja mustaa maalia varastossa.Kauppa oli tietenkin jo kiinni,niin niillä mentiin mitä oli jäänyt yli.
Kuvaa en muistanut ottaa seinällä ennen maalausta:)
Huomenna lähden viettämään tyttöjen iltaa parhaan kaverin kanssa kaupunkiin.Ihanaa päästä hetkeksi tuulettumaan.
Mukavaa torstaita!

7 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Tulipas kaunis. Meilläkin on tuollainen kultainen peili, enkä tykkää siitä yhtään, pitää varmaan alkaa maalauspuuhiin :D

Minttunen kirjoitti...

Johanna:Helppo ja edullinen muutos:)

Hanne kirjoitti...

Ihana peili! Mie oon kans etsinyt uutta peiliä tuohon ruokasaliin, just tuollaista!

Minttunen kirjoitti...

Hanne:Huomasin tuon peilin vuosia sitten eräässä valokuvausliikkeessä ja sain ostettua sen vaikka varsinaisesti ei myynnissä ollut:)

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Hieno! Meillä on iso peili tuollaisilla kullanvärisillä kehyksillä myös ja olen miettinyt maalaamista - hauska kuulla, että se on onnistunut ihan hyvin! Minkälaista maalia käytit, siis mille pinnalle tarkoitettua?

Minttunen kirjoitti...

Marsa:Käytin ihan kaupasta saatavaa spray maalia,käy varmaan aika moneen paikkaan.Pyyhin vain kehyksen pölystä ja pihalla suhauttelin:)

Villa Harmonia kirjoitti...

Täytyi ihan liittyä lukijaksi, kaunis koti teillä! :) Ja paljon samasta kaupasta ostettuja kalusteita ;D Mullaki tulossa yksi peilinmaalaus operaatio, maalaan vaan kellertävästä mustaksi. Paukkupullolla ajattelin itsekkin suhautella, hyvin on onnistunut tuo sinun maalauksesi! Toivottavasti mulle käy yhtä hyvin :) Touhukasta viikkoa!