perjantai 28. lokakuuta 2011

Kuvia olohuoneesta

Sain vihdoin ja viimein kuvattua koko olohuoneen.Järjestys on hieman muuttunut ja tuo kirpparilta ostettu kaappi siirtyi tälle päätyseinälle.Tähdet sain tehtyä viime viikolla,kun seinä tuntui tyhjälle.
Hieman eri valaistuksessa ja tämä kuva on otettu oviaukolta.
Eteinen on tuon seinän takana.
Kirppari kaappi oli arkun ja peilin paikalla aikaisemmin.Boksi ja dvd soitin on ilmestynyt takaisin tuohon tv:n viereen..Sisu söi johdon siitä vempeleestä(onneksi virrat ei ollu päällä).


Isoin makuuhuone on tuon oven takana ja se on annettu pojille käyttöön.Lipaston päällä ei ole mitään,kun meidän kaksi vee on kiipeilijä:) Se kaatoi jo yhden lipaston kiipeily hommilla ja en ole pitänyt sen jälkeen tavaraa noissa.Onneksi ei kaatunut päälle.
Kuva poikien huoneesta päin.Vasemmalla on tv ja oviaukko tähän tilaan.Oikealla on talon päätyseinä.Tämä talo on ollut ennen sähköliike ja olohuone on ollut myymälänä.Siksi tämä on kaikista isoin huone ja aika haastava tila sisustaa.
Mattoja en ole vielä haaveillutkaan lattioihin Sisun takia ja mitään lasisia juttuja ei voi pitää alhaalla kaksi veen vuoksi:)
No vuosi kaksi eteenpäin ja ehkä voi sisustaa muutakin kuin katonrajaa:D
Kirpparilta kotiutui eilen jotain kotiin.Vaatii vaan valkeaa maalia pintaan ja käyttöön.Haittaa vain nuo työt harrastuksia
Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Kaunista on teidän olkkarissa! Mie haaveilen kans valkeista sohvista, mutta en taida kuitenkaan uskaltaa...

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Mia kirjoitti...

Kivan näköistä. Ja ihanat tähdet :)

Minttunen kirjoitti...

Hanne:Mulla ei ole kaduttanut pätkääkään valkeat sohvat vaikka noita sotkijoita riittää:) Hommasin toiset päälliset ikeasta,niin on helppo vaan ottaa puhtaat ja vaihtaa:D

Mia:Kiitos:D

Minna kirjoitti...

Jee jee, ihanalta näyttä teillä <3!! Täällä uusi lukijasi ilmoittautuu ;O)

-Minna-

Minttunen kirjoitti...

Kiitos Minna ja tervetuloa:)

Katja kirjoitti...

Ihanaa ja onnellista vuotta 2012!
Eksyin äsken blogiisi ja ihastelen kotiasi,kivalta näyttää! :)