perjantai 27. tammikuuta 2012

Hissun kissun mennään

Täällä ollaan menty melkoista hiljaiseloa.Kipeä selkä pisti stopin kaikelle ylimääräiselle riekkumiselle.Välilevyn pullistuma+hermokipu toiseen jalkaan.Että sen siitä saa,kun levyttelee yksin seiniä:D
Nyt on onneksi selkä parempana ja uskalsin vaihtaa järjestystä olkkariin.
On se muuten jännää että kohtuu nuori ihminen valittaa selkää niin apua et saa.Juoksutetaan lääkäristä toiseen ja reseptiä pusketaan kouraan että syö noita.Minulle on jo kaiken maailman myrkkyjä tyrkytetty,mutta en ole lunastanut yhtäkään reseptiä ihan sen takia,että kivun syytä ei ole tutkittu.Kävin kuvissa tuossa muutama viikko sitten,kun kerta kaikkiaan paloi taulu kipuun.Lääkäri ei voinut laittaa lähetettä niin menin ja maksoin itse.Lääkärillä muuttui ääni kellossa,kun tajusi että en huvikseen valita selkää kipeäksi.
Kaikki on ilmeisesti alkanu siitä,kun helmikuussa 2010 tipahdin tiskipöydältä lattialle(öh tuota asensin valoja) ja kipu oli jotakin aivan kauheaa.En kyennyt nousemaan lattialta,kun kipu löi takaisin maahan.Isku oli niin voimakas että pullistuma tullut+jotakin revennyt selästä.
Aina pullistuma on itsekseen ajan kanssa parantunut,mutta kipu on tullut takaisin,kun remonttikausi on alkanut.Ei oo ihme että isäntä on aina karannu paikalta,ajatellu että taas se hullu riehuu:D
Vapaapäivä,pakkanen ja aurinko paistaa komeasti sisään.Se tietää pölypalloille kyytiä!
Mukavaa perjantaita!

5 kommenttia:

J kirjoitti...

Moikka pitkästä aikaa :)

Sama täällä, reseptejä reseptin perään ja lääkäriltä lääkärille. Vaatimalla vaadin magneettikuvausta omiin kipuihin, sitten vihdoinkin sain lähetteen. Ne varmaan luulee et ihan huvin vuoksin hyppään siellä valittamassa..

Sä oot kyllä oikee remontti-reiska ja ahkera! Muistahan levätä selän kanssa! Kivaa viikonloppua :)

Minttunen kirjoitti...

Moikka:D
Nyt oon jo osannut antaa armoa itselle,kun sain kivut hieman hellittämään ja samaa kipua en tahdo takaisin ikinä enää!
Kivaa viikonloppua sinullekkin!

Marika kirjoitti...

Voi ei, paranemisia!!! Mulla on kans tuota hermosärkyä jalassa, pohkeessa joka johtuu selästä. Ei kiva! Ja selkä on kipee joka ikinen päivä, mutta mitään pullistumaa ei oo vielä ainakaan todettu. Oon tykännyt makoilla jumppapallon päällä ja venytellä siinä selkää ja tuntuu et se on jonkin verran auttanut :)
Kivaa viikonloppua!

Hanne kirjoitti...

Heips pitkästä aikaa! Kuulostaa kauhealta toi sun selkäsärky=(

Hyvältä näyttää teidän olkkarissa!

Mukavaa viikonloppua!

Minttunen kirjoitti...

Marika:Tuo hermosärky on jotakin aivan kauheaa:( Minä oon käynyt punttisalilla tekemässä keveillä painoilla ja koittanut kävelyllä käydä.Nyt on tosiaan parempi vaihe menossa.
Kivaa viikonloppua sinullekkin!

Hanne:Kiitos paljon!Samat huonekalut pyörii ympyrää,mutta onneksi on kohta tiedossa reissu ikeaan:D
Kivaa viikonloppua sinullekkin!