maanantai 14. helmikuuta 2011

Hyvää ystävänpäivää!

Täällä on tapahtunut ja ei tapahtunut:)Remontti ei ole edennyt yhtään keittiössä.Viime keskiviikkona oli tarkoitus alkaa hommiin pojan hammaslääkäri reissun jälkeen.Kävi niin että ajoimme kolarin pojan kanssa keskellä kylää,onneksi ei sattunut mitään kenellekkään.Auto tuli meidän eteen ja pelti rytisi.Nyt olemme ilman autoa,kun meidän auto meni lunastukseen ja uutta ollaan tilalle katsottu,mutta kaikki asiat on ihan auki.Ilman autoa ei pärjätä,kun kauppaan on matkaa ja lapsiakin pitää kuljettaa.Koululaisille on onneksi kyyti portinpielestä jo muutenkin,kun syrjässä asutaan.


Oton kanssa toivottelemme hyvää ystävänpäivää ja mukavaa viikonalkua!

6 kommenttia:

J kirjoitti...

Voi kauheeta, onneksi teille ei käynyt mitenkään ja selvisitte säikähdyksellä! Koskaan ei tiedä mitä tuola liikenteessä tapahtuu vaikka ite ajais kuinka varovaisesti.

Hyvää ystävänpäivää <3

-Heli- kirjoitti...

Onneksi ei käynyt pahemmin ja toivottavasti saatte sen uuden auton pian :)

Aurinkoista ystävänpäivää <3

Sari. kirjoitti...

Onneksi te olette kunnossa ♥

Hyvää Ystävänpäivää sinne teille kaikesta hurjasta huolimatta :)

Minttunen kirjoitti...

J:Joo ei tosiaan tiedä koskaan.Yhtä-äkkiä vaan huomasin että auto tuli eteen ja kerkesin sanoa että nyt jysähtää.Hyvää ystävänpäivää sinullekkin!

Heli:Onneksi ei ja onneksi nuorimminen ei istunut kyydissä!Uusi auto katselussa,mutta ei vielä oo päätöksiä tehty.Mukavaa ja aurinkoista ystävänpäivää sinullekkin:)

Sari:Onneksi se vauhti ei ollut iso,tie vaan oli liukas ja auto ei pysähtynyt vaikka kuinka jarrutti.Jos sama olisi tapahtunut isolla tiellä niin huonosti olisi käynyt.Hyvää ystävänpäivää sinullekkin:)

Hanne kirjoitti...

Ihana Otto! Hyvää ystävänpäivää!

kisu kirjoitti...

Onni onnettomuudessa, onneksi vain pelti kolhiintui.
Hyvää ystävänpäivää sinulle!
-kisu-