keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Nyt sain sen!!

Mikäs se puuttuu tv:n vierestä??
On se tämä blogi maailma vaan ihmeellinen,ongelmiin löytyy aina täältä ratkaisu.Vinkin sain täältä http://allyouneediswhite.blogspot.com/2011/01/tv-tasoa-ja-viihde-elektroniikkaa.html
Kiitos S!!

Asentaminen oli helppoa(meni n.5min),laitteet toimii erittäin hyvin ja ennen kaikkea rumat laitteet on piilossa.Että ihminen voi pienestä tulla onnelliseksi:)
Saa nähdä mitä mies tuumaa ostoksesta,kun en kertonut sille tuosta mitään,huomaakohan edes mitään ensin:)
Kivaa ja aurinkoista helmikuun alkua!

5 kommenttia:

J kirjoitti...

Tuo on kyllä tosi kätevä. Ostan heti tuommosen meillekin jos alkaa ilmaantumaan liikaa laitteita tvn viereen ;)

Kaunis tvtaso ja tuo hylly!

S kirjoitti...

voi ihanaa!!! ei mitään kiittämistä, oon onnellinen et postauksesta oli jollekin hyötyä :). heh, mä vinkkasin asiasta enkä oo vieläkään saanu aikaseks meille sitä tilata :D. nooh, tämän viikon aikana ;)

Minttunen kirjoitti...

J:Meillä ei ollut kuin digiboxi ja dvd soitin,mutta nekin liikaa.Telkkarissa olisi boxi sisässä,mutta tykkään tuosta tallentavasta:)

S:Mulle oli kyllä suuresti hyötyä!Tosi nopeaa tuli postiin paketti.Yksi vee oli myös syy miksi tilasin,sillä kiinnosti koko ajan näplätä nappuloita ja nauhoitteli kaiken maailman ohjelmia:)

-Heli- kirjoitti...

Tuohan on kätevä :) Ois varmasti tarpeen meillekkin, viimeistään kesän kynnyksellä kun tuota pikkuista alkaa kaikki napit ja nappulat kiinnostamaan :)

Minttunen kirjoitti...

Heli:Tuo on kyllä hyvä ostos:)