tiistai 8. maaliskuuta 2011

PöytäTässä on uusi keittiön pöytä juuri kotiin tuotuna.Kuskin mielestä se kuului olla tuollainen:)Kun se on sitä uusvanhaa antiikkia:)
Korjasin hieman ruuveilla ja kieltämättä nyt näyttää siltä,että pöytä olisi tuotu ampumaradalta.Kansi menee vaihtoon jossakin vaiheessa,mutta nyt mennään näin.Vahakangas peittää nuo jäljet onneksi:)

Sunnuntaina vietettiin esikoisen syntymäpäiviä ja laiton hieman hempeämpää sävyä esille.Kynttilät ja kynttilän jalat ostin ikeasta.Tuon lipaston siirsin keittiöstä peilin alle ja peilin alla ollut edellinen korkea kaappi meni uuteen kotiin.

Keittiöön tulee samantyylinen hylly,kuin olohuoneessa on se puun värinen,jonka kirpputorilta ostin.Sitä pitää hieman korjata,kun keikkuu.Kaveri oli pelastanut sen,kun kaatopaikalle olisi mennyt sen keikkumisen takia eräästä liikkeestä.
Täällä sairastellaan yhä.Koululaiset on hiihtolomalla ja kumpikin sairaana.Torstaina olisivat reissuun menossa mummin ja papan kanssa,mutta saa nähdä paraneeko siihen mennessä.Itsellä on puoli naamaa kipeänä,kun tuli taas poskiontelotulehdus.Lääkäriin tuon vaivan kanssa on tyhjä vielä mennä,kun ollut vasta muutaman päivän ja täällä ei hoideta ennen kuin kolme viikkoa on ollut tauti päällä.Särkylääkettä nassuun ja menoksi:)


Mukavaa tiistaita!!

3 kommenttia:

J kirjoitti...

Onpa kansi vähän taipunut. Vai että kuuluu olla noin myyjän mielestä :) Kyllä tuosta ois pitänyt kunnon korvaus saada.

Harmi että siellä sairastetaan ja vielä lomalla :( Paranemisia teille! Ja mukavaa naistenpäivää :)

Hanne kirjoitti...

Hieno on pöytä, kiva tuossa tuo laatikko. Meillä kun Veeti penskana puri juuri ostettua tv-tasoa niin tuttu lohdutti että nyt se näyttää antiikilta. Jeejee, ei paljon lohduttanut. Nyt ei enää haittaa että reunoja on vähän pyöristetty=)

Minttunen kirjoitti...

J:Juu kuului kuulemma asiaan,sain sen 40e hyvitystä ja pöydälle jäi hintaa 60e.En jaksanut alkaa vääntämään siitä enempää.Mukavaa naistenpäivää!

Hanne:Noita laatikoita on kaksi per puoli ja tykkään noista:)
Tulipa tuosta puremisesta mieleen edellinen russeli joka yksin ollessaan repi alle vuoden vanhoista sohvista verhoilut pois,ei yhtään harmittanut:)