keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Sairaana ja muuta höpinää

Näköjään autonhaku/ikean reissulta sain pöpön tai sitten palellutin pakkasessa itseni.Mutta auton sain,mahtuu koko porukka kyytiin:)

Ostin ikeasta sängyn ja onpa kiva nukkua taas oikein,vuosi vierähtikin ilman sänkyä.Lipastokin on kasattuna makuuhuoneeseen ja kun saan siivottua niin voin laittaa kokonaiskuvaa.Keittiöönkin ostin uuden pöydän ja maksoin siitä 100e.
Näin sen paikallisessa huonekaluliikkeessä ja maanantaina toivat sen kotiin.Siinä vain sitten kävi niin,että pöydän kansi oli ihan kuprulla.Arvatkaa ottiko kupoliin vaikka ei maksanu ns.paljon.Soitto liikkeeseen ja seuraavana päivänä tulivat katsomaan.Ehdotin että pudottaa hintaa ja korjaan kannen itse.Liikkeelle kävi hyvin se ja sain pöydän 60e:lla.
Pöytä on ulkomaan tuotantoa ja tehty uusvanhaksi.Syy kannen kupruilulle löytyi,oli samaa materiaalia,kuin kaappien takalevyt.Siihen oli vain joku jamppa vetäny maalit ja kulutukset:)

Kansi korjattu siihen asti että saan uuden kannen siihen.Nyt ei GG:t keiku uudella pöydällä:)Sitten anteeksi että täällä on ollut hiljaista ja enpä paljon ole muiden blogejakaan lueskellut,mutta jospas se tästä taas lähtee,kun kevät tulee:)

Ja anteeksi kuvaton postaus:)

4 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Parantavia ajatuksia täältä sinne! =)

Minttunen kirjoitti...

Kiitos:)

Hilda kirjoitti...

Kiitos Minttunen kun neuvoit mua :) Vielä kun löytäis sopivan poranterän jostain :D Hitsi tota sun pöytäostosta, ois pitänyt kyllä enemmänkin saada alennusta moisesta kuprusta! Pikaista paranemista ja bloggailet taas kun innostut! :)

Minttunen kirjoitti...

Ole hyvä vain:)
Ois pitänyt,mutta en alkanut vääntämään.Kierrän vaan kyseisen liikkeen kaukaa tästä edes päin.Muutkin ovat ostaneet tuotteita tuolta ja joutuneet palauttelemaan niitä sitten.