tiistai 30. marraskuuta 2010

Ensimmäinen tunnustus

1. Save the image above and post it on your blog
2. Share the love with 12 fellow bloggers
3. Link the nominees
4. Let the nominees know they have been given the award by commenting on their blog
5. Share the love and link the person(s) who gave you the award.Sain ensimmäisen tunnustuksen Unelma onnesta blogista,kiitos paljon!Tunnustus lämmittää mieltä vaikka kauan en ole kerennyt bloggailemaan.Ja kommentit lämmittää myös,kiitos niistäkin!Haluan antaa tunnustuksen eteenpäin seuraaville kauniille blogeille:

http://pienilintu.blogspot.com/

http://esmeraldalla.blogspot.com/

http://hildahomehilda.blogspot.com/

http://punainentalomaalla.blogspot.com/

http://alppihovi.blogspot.com/

http://anrinko.blogspot.com/


Mukavaa tiistai päivän jatkoa!

2 kommenttia:

Hilda kirjoitti...

Kiitos paljon!! :) Voi että, luin äsken sun aiemman postauksen tuosta keittiön kaappien remontoimisesta ym. itse ja yksin ja siis WAU! Olet kyllä ihan huippu! Meillä sama juttu, mies ei innostu mistään sisustukseen liittyvästä ja kauhean kinuamisen jälkeen suostuu jonkun pakollisen kiinnitystehtävän korkeintaan tekemään tai jos uhkailen hankkivani ulkopuolista remonttiapua :D Ihailen kyllä taitojasi kovasti!! Mulle tuli tästä ihan sellainen olo, että kohta minäkin kokeilen remontoida jotain itse uusiksi :)

Minttunen kirjoitti...

Meillä on mennyt niin,että lattia pinnoista lähtien olen itse tehnyt.Jos en ole osannut,olen soittanut isälle ja se on neuvonut mitä tehdä.
Mies on sitten kyllä muutoksia kehunut ja tykännyt,mutta jos alan remontoimaan niin takavalot vilahtaa autosta ja pysyttelee poissa :)
Että eikun itse tekemään niin saa tulosta aikaan.Miestä jos odottaa kaveriksi niin meillä ei olisi tehty mitään.