lauantai 27. marraskuuta 2010

Olohuoneesta

Ylemmässä kuvassa on vuodelta 2007 tai 2008 olohuonetta ja pikkuinen osa meidän entistä makuuhuonetta.Silloin kun muutettiin tähän taloon niin seinät oli olohuoneessa maalattu niin että yläosa oli valkea,boordi välissä ja vihreä alaosa.Maalasin seinät,kun olimme kaksi vuotta asuneet tässä.Lattia oli muovimatolla,jonka vaihdoin laminaattiin 2008.Kalusteet ja sohva on vaihtunut matkan varrella.
Tässä alemmassa kuvassa on nyt aikalailla samasta kohdasta otettu kuva.Sohva on kuvasta oikealla ikkunoiden edessä,eli aika keskeisellä paikalla olohuoneessa.

Tuoli joka näkyy (selkänoja siis siitä) on äitini ostama ja ikää sillä on yli 40 vuotta.Äitini osti sen ensimmäiseen kotiinsa ja tuoli meni veljelleni,kun muutti omaan asuntoon.Veljen vaimo verhoili tuolin uudelleen ja kun he muuttivat,niin sain tuolin itselleni,kun heillä ei uudessa asunnossa ollut paikkaa sille :)
Lipaston maalasin kesällä valkoiseksi,väri siinä oli ihana mustikan sininen ja kirsikan värinen kansi :) vetimet maalisin hopeiseksi spray maalilla.Raikastui kummasti.
Lauantai terveisin Minttunen
4 kommenttia:

sarppa kirjoitti...

Kaunista! <3 Ihana tunnelma! Tuo teidän valkoinen kattokin on niin kaunis! :) Meillä kun se on mäntyinen paneeli ja pitäisi maalata valkoiseksi!!Tekemiset ei ikinä lopu kesken! :D

Mukavaa adventtia!

Hanne kirjoitti...

Hyvännäköinen teidän olkkari. Ja tuoli on ihana, varsinkin varmasti se jo että se on äitisi vanha. Tuollaiset on ihan aarteita!

Esmeralda kirjoitti...

Kauniille näyttää! Ihanan rauhallisen näköistä. :)

Ihanaa ensimmäistä adventtia!

Minttunen kirjoitti...

sarppa:Kiitos.Eihän ne tekemiset koskaan vanhassa lopu ja onneksi ei lopu,tykkään tehdä remonttia :)
Mukavaa adventtia sinullekkin!

Hanne:Tuoli on ulkoisesti kaunis ja erittäin hyvä istua :)

Esmeralda:Kiitos paljon ja hyvää adventtia sinullekkin!