sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Lankaa ja lautashylly

Sekalainen seurakunta kuppeja ja kippoja seilaa hyllyssä.Meille hylly tuli,kun ostettiin asunto ja asunnon myyjät ei enää halunneet sitä mukaan.Pitkään se oli vihreä,oikein sellainen ihana ysäri vihreä:)
Asunto myytiin ja ostettiin oma talo,hylly tuli mukaan.Paljon ennen tätä varsinaista sisustus innostustusta raahasin hyllyn autotalliin ja maalasin valkeaksi.Nyt olen miettinyt hyllyn kohtaloa,että lähteekö se vai jää.Onhan tuo jo 10 vuotta seinällä ollut:)
Ostin huvikseni lankaa,jos saisi kudottua itselle villasukat.Minulla on kahdet pitkät villasukat,eli ylipolven menevät ja ajattelin tehdä sellaiset just polven alle(olen teettänyt pitkät eräällä rouvalla).Valmistumisesta en osaa sanoa,että minä vuonna valmistuu:) tai sitten toinen sukka on valmis ja toinen ei näe päivänvaloa koskaan..
Minulla on nytkin kaapissa yksi sukka ja yksi säärystin valmiina,mutta toinen on jäänyt jostain syystä tekemättä.
Pakkanen taas paukkuu,eilen tuli lunta ja nyt on -16.
Hyvää sunnuntai päivän jatkoa!

5 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Älä älä noin kauniista hyllystä luovu. Tai jos luovut niin laita tulemaan meillepäin=) Mukavaa viikonalkua! Onkos pieni termiitti Otto keksinyt koiruuksia viimeaikoina? Nimimerkillä Pentuaika tuoreessa muistissa...

Minttunen kirjoitti...

Hanne:Kaunishan tuo hylly on,mutta tuntuu että on kyllästynyt siihen:)
Otto on ollut yllättävän kiltti russeliksi,sormet on ainoa mitä se puree ja kokeilee monta kertaa peräkkäin kestäisikö purra narskauttaa.Niin ja käy se yöllä lastenhuoneesta pehmoja varastamassa,kun aamulla sen paikalta löytyy niitä:)

-Heli- kirjoitti...

Tuo lautashylly on aivan ihana :) Olisipa minullakin joku kiva paikka tuollaiselle!

Hilda kirjoitti...

Ihana lautashylly! Minäkin haluaisin suuren lautashyllyn, mutkun ei mihinkään seinälle mahdu. Ei kannata myydä, vaihtele vain esineitä siihen niin tulee uutta ilmettä :) Pitkistä kudotuista villasukista olen haaveillut syksystä asti, itse en viitsi alkaa tekemään, mutta ihanat ne olisi! :)

Minttunen kirjoitti...

Heli:Tuo seinä on ainoa keittiössä,johon tuon pystyi laittamaan:)

Hilda:Olen koittanut vaihdella,mutta tuntuu että ei ole sopivia esineitä siihen:)
Pitkät villasukat on ihanat,enää en normi kokoisia edes käytä.Se luottokutoja otti 20e pari ja langat ostin,eli ihan kohtuu hinnalla:)