tiistai 25. tammikuuta 2011

Tytön huoneeseen suunnitelmia

Idealamppu syttyi sunnuntaina.Ajattelin että jos maalaisi tytön huoneen kaikki seinät samalla sävyllä,kuin makuuhuoneessa.Sehän on sellanen suht vaalea sävy. Tästä huoneesta poistin kaksi vuotta sitten tapetit.Silloin maalasin muut seinät valkealla ja tuon yhden seinän sävyllä.Nyt olen kyllästynyt tuohon seinään ja yleensä koko huoneen yleisilmeeseen.
Ja nyt tarvitsisin teidän mielipiteitä!Maalaanko myös ikkunaseinän??Ikkunanpielet on tummat ihanuudet,jotka kylläkin maalaan kesällä valkoiseksi.Eli meneekö liian pimeäksi huone,jos kaikki on maalattu sävytetyllä maalilla ja ikkunan pokat on tummat?

3 kommenttia:

J&M kirjoitti...

Saattaa tulla liian tumma, ahdas, jos kaikki seinät maalaat. Vaikka kaunis maalisävy onkin!
Itse meitin mitä keksisin Mandin huoneen muille seinille, nyt yksi seinä on just samantyyppistä harmaanruskeaa johon tulee vaaleanpunainen seinäteksti ja muutama tähti.
Hiukan liian kauan pohdiskelin ja nyt miehet raksalla ovat jo lyöneet pistorasiat seinään ja listat kiinni :D Varmaan ihan tarkotuksella ettei se nainen vaan taas ennätä keksiä mitään lisää, heh hee!
Mutta olisin päätynyt (jos oisin ehtinyt!) vetämään yhdelle seinälle jonkin ihana tapetin, esim. vaaleanpunaruutua tai raitaa.
Ja kaksi seinää olis jääneet valkoisiksi.
Mitäs jos siis laitatkin jonkun tapetin yhden seinän maalauksen lisäks?

-Heli- kirjoitti...

Hmm..mietin että laitatko yhden seinän sillä tehostevärillä ja muut valkoiseksi? Oisko ideaa?

Minttunen kirjoitti...

J&M:Niin tuo huone ei kovin iso ole ja tuo tumma ikkuna imee valoa aika lailla.Tapetti ei onnistu,repivät ja piirtelevät:)

Heli:Siinä on nyt niin että yksi seinä tehoste ja muut valkosella.Haluttaisi jotain muutosta:)