tiistai 18. tammikuuta 2011

Valmista tuli

Sunnuntaina sain maalattua.Kaikkein inhottavin osuus mielestäni on se teippaaminen,joten siksi monesti koko maalaaminen on muka niin iso homma.Eilen laittelin jalkalistat ja pistorasiat paikoilleen.Tänään sitten sain hyllyn seinään ja tekstitarra pääsi sen yläpuolelle.Oli muuten ärsyttävä laittaa tuota tekstiä,kun ei meinannut irrota millään ja taisin muutaman kerran kirota koko hommaa:)
Kaappi on muuten mummin ja papan vanha.Oli pitkään vanhempien varastossa ja otin sen sitten itselle,kun eivät tarvineet sitä.Oli puun värinen,mutta maalasin sen itselle sopivaksi,eli valkoiseksi:)
Lyhty parka seilaa paikasta toiseen.Vielä ei voi pitää lattialla ja varasto on lattiasta kattoon täynnä tavaraa,joten sinnekkään ei mahdu.
Eilinen päivä meni muuten lääkärissä ja nyt asiat alkaa rullaamaan.Olen jo viime syksynä samalle lääkärille puhunut oireista mitä minulla on ja nyt kun kontrolli oli(eri syyn takia) niin se alkoi kyselemään,että vieläkö on samoja oireita ja kun totesin että on niin määräsi heti verikokeisiin ja tutkimuksiin muutenkin.


Minulta löytyi vuosi sitten maksasta ns.kasvaimia(hyvin pieniä) ja eilen sitten taas sitä tutkittiin,mutta ei saatu vielä varmuutta mitä ne on.Sitä en tiedä sitten,että johtuuko minun väsymys ja laihtuminen maksasta vai mistä,mutta onneksi nyt olen pääsemässä parempiin tutkimuksiin.


Mukavaa tiistai päivän jatkoa,tää lähtee vaatekaapin siivoukseen,kun vielä virtaa riittää!

12 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Kaunista ja ihana tuo teksti! Tuollaisesta mä haaveilen meidän keittiöön :)

Esmeralda kirjoitti...

Kylläpä on kaunista.
Ihana sävy ja sievä naulakko sekä teksti.
Minunkin mielestäni maalaamisessa työläintä on se teippailu. Juuri katselin jossakin mainoksessa laitetta, joka helpottaa maalaamista niin ettei teippauksia tarvita, tosin ei mitään hajua miten se käytännössä toimii. Edullinen oli, joten voisipa vaikka kokeilla.

Iloista viikonjatkoa!

Hanne kirjoitti...

No sinoot pannu tuulemaan! Ja hyvältä kyllä näyttää. Naulakko ja teksti on tosi hienot.

J&M kirjoitti...

Ihana seinä hyllyineen päivineen :) Olen aivan samaa mieltä maalaamisesta, raksalla mäkin mieluusti telaan seiniin maalit kunhan mies ensin teippaa kaikki suojat paikoilleen :D
Kiva kuulla että vihdoin pääset tarkempiin tutkimuksiin. Just epävarmuus ja tyhjänpäällä olo on pahinta, kun kukaan ei oikein ota todesta ja suhtaudu vakavasti. Toivotaan että asia selviää pian ja olosi paranee!!

syysq kirjoitti...

kaunis hylly & teksti asetelma :) ps.tuli oireista mieleen muuten kilpparisairaus.(mulla oli itelä..)

Minttunen kirjoitti...

Terhi:Kiitos!Minä mietin tuota tekstiä olkkarin seinään,mutta hyllyä kun laitoin seinään niin tuli olo että passaa tuohon:)

Esmeralda:Kiitos!En ole kuullut tuollaisesta laitteesta,vois kyllä katsella jos sellainen löytyisi.Eihän siinä teippailussa kauan mene,mutta on jotenkin tylsää hommaa:)

Hanne:Joo ne muksut oli hoidossa,niin sain aikaiseksi vihdoin ja viimein.Ajattelin maalata olohuoneesta yhden seinän kans.Ja kiitos kehuista:)

J&M:Kiitos!Minun puolesta kans saisi joku laittaa suojat paikalleen ja sitten kutsuis maalaamaan,isäntä vaan häipyy heti kun alan jotakin tekemään:)
Joo onneksi nyt lääkäri oli tosissaan:)

syysq:Kiitos!Kilpparia itsekkin epäillyt,mutta arvot viitteissä kuulemma,TSH 0.36 ja T4V 12.0
Kaikkea pikku vaivaa on,jonka kans oppii elämään ja luulee että on luulosairas,siltä tällä hetkellä tuntuu.Mutta onneksi nyt sattui hyvä lääkäri.

-Heli- kirjoitti...

Hyvän näköinen muutos :) hylly passaa tuohon kuin nakutettu! Ja teksti on kuin piste iin päällä :) Toivottavasti laihtumisen syy selviää!

Hilda kirjoitti...

Upea sävy seinässä, onko se harmaan liila? Tosi kauniilta näyttää kaikki! Postauksiasi on tosi hauska lukea, kun aina itse laittelet kaikki hommat kuntoon :) Minäkin yritän enemmän ja enemmän opetella tekemään noita "miesten hommia"! Onneksi lääkäri otti vakavasti oireet ja pääset tutkimuksiin! Mukavaa viikonjatkoa!

Minttunen kirjoitti...

Heli:Kiitos!Toivotaan että syy löytyy.

Hilda:Kiitos!Kuva vääristää väriä hieman,ehkä sellanen harmaa beige??Minä jouduin opettelemaan tekemään itse,kun se tuo mies ei innostu mistään remontista,paitsi autoon tehtävistä:)Mulla on onneksi isä sellanen monitoimimies,joka auttaa jos ei osaa jotakin.Yleensä soitan sille että nyt on pikkanen ongelma ja se käy katsomassa ja sitten neuvoo:)Mukavaa viikonjatkoa sinullekkin!

J kirjoitti...

Ihana hylly, hyvältä näyttää ja söpö mekko sopii tuohon koristeeksi :)

Toivottavasti saadaan selville mistä laihtuminen ja väsymys johtuu. Epätietoisuus on niin stressaavaa.. Ihana että lääkäri otti vihdoin asiat tosissaan.

Minttunen kirjoitti...

J:Kiitos!Mekko oli nuorimmaisella kastepäivänä päällä ja kun asustaa meidän huoneessa niin saa olla koristeena ja muistona siitä päivästä:)

S kirjoitti...

voi ku söpönen!!! teksti, mekko & henkari sopii kivasti yhteen :) ja toki hylly, sehän on kaiken ydin!