tiistai 4. tammikuuta 2011

Kaaos

Meillä vallitsee rehellisesti kaaos.Olin torstaista lauantaihin yöt töissä ja tässä lopputulos.Väsymystä kun on ollut muutenkin ilmassa niin voin rehellisesti kertoa,että nyt on mehut vielä enemmän pois.Ja vannon että meillä oli siistiä,mutta lapset ovat ovelia ja käyttivät äidin väsymystä hyväksi ja löivät ranttaliksi:)Meidän vanhin lapsi näkyy saa pahemman siivon huoneeseen,kuin pojat:)
Ja rouvan valtakunta on repsahtanut,taitaa neiti ottaa äiteestä mallia:) Meidän keittiön pöytä ja tuolit on jo aikansa eläneet,mutta vielä on niin pieniä lapsia,että ihan turhaan uutta laittaa.
Eilen päätin että ikeaan ei lähdetä nyt tulevana viikonloppuna.Nyt saa riittää nämä huonekalut mitä on ja palkka menee ihan johonkin muuhun,sellaiseen mitä olen jo pitkään haaveillut.Nyt on haave on tarpeeksi lähellä ja muut asiat(mies) mahdollistaa haaveen niin annan palaa:)
Huomenna siitä ehkä hieman vilautan teille..


Kaikille myöhäiset hyvät uudet vuodet!Ja mukavaa viikkoa!


3 kommenttia:

Hilda kirjoitti...

Minusta on helpottavaa nähdä, että muissakin lapsiperheissä näyttää samalta kuin meillä yleensä.. :) Olen ottanut vain siivotuista kohdista kuvia.. Välillä on tosi tuskastuttavaa edes aloittaa siivoomista kun joka huoneessa on täys kaaos päällä!! Tsemppiä siivoiluun ja mitähän haavetta olet toteuttamassa? :)

Minttunen kirjoitti...

100% meillä on tämän näköistä ja kun siivoaa niin kohta on jo kaikki sekaisin:)
Niin minäkin olen ottanut vain siivotuista kohdista kuvia,mutta nyt niitä ei ollut saatavilla:)
Haave on pientä ja sievää:)

S kirjoitti...

jäi kyllä vaivaan se haave, paljastusta odotellessa :)