tiistai 7. joulukuuta 2010

Ärsyttäviä hyllyjä

Ihan ensin kiitos kaikille jotka edelliseen postaukseen kommentoi! Sitten ärsytyksen kohteeseen.Kaikki pikkuinen ja hieman isompi irtosälä kertyy meillä aina juuri tuollaisiin paikkoihin.Itsekkin siihen syyllistyn,kun lasten käsistä otetaan jotakin sopimatonta pois.Tai ollaan tultu neuvolasta ja kortti nostetaan kulmahyllyyn ym ym.Viime viikolla laitoin ruokaa ja ärsytys meni siihen pisteeseen että kulmahylly sai luvan lähteä.Siinä ruuanlaiton yhteydessä otin porakoneen käteen ja ruuvailin hyllyn irti.Seinä on vielä maalaamatta,mutta ei ärsytä enää yhtään.Tuli huomattavasti valoisampi tuostakin nurkasta:)

Oviaukko keittiöön on tuossa oikealla ja sen yläpuolella on hylly,johon on laitettu valot.Johdot on jouduttu pinta-asennuksena laittamaan ja siksi on tuota johdon peittolistaa tuossa.Nuo täytyy uudelleen suunnitella miten ne saa järkevästi tuohon.Vielä on mietinnässä mitä tuohon tulee vai tuleeko mitään.Onko teillä mitään vinkkiä mitä tuohon voisi laittaa?
Mukavaa alkanutta viikkoa!6 kommenttia:

Esmeralda kirjoitti...

Miten olisi liitutaulu maalattuna suoraan tuohon seinään?
Kylläpä nurkkaus avartui! Eihän nuo avohyllyt noin pienenä kovin käytännöllisiä ole.
Iloa viikkoosi!!

Minttunen kirjoitti...

Siinäpä onkin hyvä idea:)
Iloa sinunkin viikkoosi!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt en kyllä keksi, mitä tuohon tilalle voisi laittaa :) Meilläkään ei ole keittiössä kuin yksi ihan pieni avohyllyosio keittiön kaappien välissä, jossa säilytän koristekuppeja ym. Tykkään umpiovista juuri keittiössä, ettei kaikki sekalaiset tavarat näy ja häiritse kun yrittää kokkailla! :) Mukavaa viikonjatkoa!

Minttunen kirjoitti...

Mulla kans häiritsee,jos on kaikki tavarat sekaisin.Mulla on tuo yksi avohylly keittiössä,mutta se saa olla rauhassa:)
Mukavaa viikon jatkoa sinullekkin!

-J- kirjoitti...

Esmeraldan ehdotus ois kyl kiva tuossa! Mukavaa viikkoa sinullekin!

Marita kirjoitti...

Ei voi olla totta - meillä juuri samanlainen ärsytyshylly :)