perjantai 17. joulukuuta 2010

Joulu tulee

Hieman erillaisissa mietteissä meidän joulu tulee,mutta tulee kuitenkin.Sain kuin sainkin äidiltäni joulutähden:) kai se on luottamuksen osoitus että saan sen hengissä pysymään(sypressit ovat vieläkin ok).

Jos joku jo kerkesi lukemaan postausta,jonka poistin niin päätin,että annan tämän olla itselleni henkireikä ja iloinen asia.Murheet murehdin muualla:)

Miehen kanssa muuten päätettiin olla ostamatta toisille lahjoja,lähdetään sitten joulun jälkeen Ikeaan yhdessä tuhlaamaan:) Sänky pitää ainakin ostaa,kun vuosi ollaan nukuttu lattialla patjoilla.Mulla meni selkä vanhassa sängyssä niin kipeäksi,että laitettiin se pois.Makuuhuone odottaa sisustamista,kun en ole viitsinyt panostaa siihen puuttuvan sängyn takia.

Miten muuten alet alkaa vuoden vaihteen jälkeen Ikeassa?Vai alkaako ollenkaan?

Huomenna pääsee hieman huokasemaan ja parhaan ystävän kanssa juhlimaan:).

Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

-Heli- kirjoitti...

Kaunis on joulutähti :) Joo joulu tulee vaikka ajatukset on välillä vähän muualla, mutta kyllä se siitä, pikkuhiljaa.

Hilda kirjoitti...

Hih, nyt mun täytyy tunnustaa, kun oli aiemminkin juttua noista kukista, että saamani valkoinen jättijoulutähti on pudottanut jo melkein puolet lehdistään!! Vaikka olen kastellut ja yrittänyt välttää vetoa jne. Kohta en kyllä ala enää näiden kukkasten kanssa.. Toivottavasti saat oman joulutähtesi kukoistamaan! :) Ikean aleista en ole varma, kyllä ne kai tammikuussa alkaa!

Minttunen kirjoitti...

Heli:Kiitos:)

Hilda:Mulla on käynyt samoin monena jouluna:)ollaan mummilasta tultu joulupäivänä,niin pelkkä ranka ollut jäljellä:),mutta toivottavasti tämä nyt säästyy siltä.

Wilhelmiina kirjoitti...

Joulutähdet tuo aina sitä joulun tunnelmaa.
Mukavaa viikonloppua!

Merja K kirjoitti...

Käyn ikeassa ahkerasti, mutta nyt on pakko sanoa, että ei ole minkäälaista mielikuvaan heidän alesta. Kaipa hekin sen aloittavat??

Mukavaa viikonloppua ja "ulkoilua! :)

Minttunen kirjoitti...

Wilhelmiina:Niin tuo,toivottavasti se pysyy hyvänä joulun yli:) Mukavaa viikonloppua sinullekkin!

Merja K:Niin mulla kävi mielessä,että onko heillä ollenkaan alea,no joka tapauksessa sänky ostetaan:)
Mukavaa viikonloppua sinullekkin ja kiitos:)