keskiviikko 8. joulukuuta 2010

SypressitHain eilen kaksi sypressiä kotiin.Laitoin nauhaa ympärille,saavat olla noin.Saa nähdä muistanko kastella,viime jouluna olivat pystyyn kuolleet,kun unohdin kastella:)

Äidilläni on kaksi kaktusta?jotka kukkii joulun aikaan.Ne on aivan täynnä punaisia kukkia,täytyy ottaa kuva niistä teille tänä jouluna.Äiti on sellainen viherpeukalo ja minä en saa edes sypressiä aattoon asti hengissä pysymään:)

Äidillä on ollut ennen tapana tuoda minulle joulutähti ennen joulua,noh toissa jouluna osti minulle kynttilä/kukka-asetelman,jossa oli muovinen joulutähti:) tuumas äitee että tuota et pysty tappamaan ja hengissähän se on vieläkin :)
Että tällaista tällä kertaa,sekavia postauksia laidasta laitaan:)

13 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Minä en myöskään ole mikään viherpeukalo... Siis haluaisin olla, mutta kun en osaa! Ois ihana, jos sais pysymään edes yrtit hengissä, mutta kun ei vaan oo sitä taitoa, niin ei se auta :)

Mukavaa talvipäivää!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kauniita! :)

Marika kirjoitti...

Ihanaa että kommentoit blogissani, niin löysin tänne!!
En kyllä myöskään saa sisäkukkia selviytymään:)

Hilda kirjoitti...

Sypressit on kauniita! Täällä kanssa yksi sisäkukkasten tappaja ilmoittautuu :) Nyt ihme ja kumma olen saanut oliko se nyt vesihyasintti nimeltään, niin pysymään hengissä jo kai 2 kk! Olen niin välinpitämätön kastelija, että kaikki nuukahtaa alta aikayksikön.. Muovikukissa on kyllä ideaa :D Pitää kai siirtyä niihin, mutta aina sinnikkäästi tulee vaan kokeiltua uusia sisäkukkia.

Minttunen kirjoitti...

Maria:Mukavaa talvipäivää sinullekkin!

Pieni lintu:Vielä ovat,mutta kaksi viikkoa ja hups:)

Marika:Mukavaa että tulit käymään ja palasit bloggailemaan:)

Hilda:Mulla on tuo juoru pysyny ihme hengissä jo monta vuotta,vettä se saa silloin,kun huomaan että lehdet nuupottaa,multaakaan en ole 3 vuoteen siihen vaihtanu:),muut kukat ei ole yhtä onnekkaita minun käsissä.Muovikukat on kyllä siitä hyviä että ei ole kärsineen näköisiä ja kun pölyyntyy niin suihkuun:)

sarppa kirjoitti...

Kylläpäs on kauniit sypressit korissaan.<3 Minäkin tykkään sypresseistä paljon! Vielä en ole uskaltanut ostaa juuri sen takia,että kuitenkin nuukahtaa ennen joulua!:D

Mukavaa viikkoa!

Esmeralda kirjoitti...

Täälläkin yksi sypressintappaja. Se on petollinen kasvi, näyttää oikeen hyvälle siihen hetkeen saakka kun kuolee! :/ Eipä sitä sitten muista tarpeeksi kastella, kai... Juuri ostin toisen ensimmäisen kuolleen tilalle!
Minunkin sypressini on korissa. :)

Minttunen kirjoitti...

sarppa:Kiitos,minä muka uskalsin,mutta taitaa käydä köpösti ennen joulua:)

Esmeralda:Niin se muuten näyttää ja sitä ajattelee,että laitan huomenna vettä,niin seuraavana päivänä on ihan kuiva koppura koko vihreä osa:)Minulla oli viime vuonna hurrikaaneissa ja nyt laitoin koriin vaihtelun vuoksi:)

S kirjoitti...

nättejä :)
mä ostin viikonloppuna ekan sypressini, vielä on hengissä mut kuinkahan kauan :P

Hanne kirjoitti...

Ihania sypressejä! Mulla on tuossa nurkassa tuo metrin korkuinen sypressi ja sitä kyllä päivittäin yritän kastella ja huolestuneena tarkkailla ettei ole kuolemassa. Jotenkin se näyttää nyt vähän huolestuttavalta...=/ Viime vuonna sain pidettyä tuollaisen ison sypressin kesälle asti hengissä, sitten nostin sen kuistille että istutan sen jonnekin ja siihen se unohtui. Ja kuoli.

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Hih, mutta ei kaikkien tarvitse olla viherpeukaloita!

Sypressit on kauniita. Ja hauskaa niissä on se, että vaikka kuivuvatkin, niin muoto säilyy :)

Mukavaa keskiviikko iltaa!

Minttunen kirjoitti...

S:Saadaan jännittää että pärjääkö ne joulun yli:)

Hanne:Niin sinulla oli se iso sypressi,en edes ole uskaltanut haaveilla isosta.Luin googlen kautta hoito-ohjeet että multaa ei saa päästää kuivumaan ylläri ylläri ja suihkuttaa siihen vettä suihkepullolla.Mutta auttaako se,jos ei kuitenkaan muista tehdä niitä:)

Uuden Kuun Emilia:Ei tarvitse onneksi,mutta pikkasen kateeksi äidin taidot käy:)
Mukavaa keskiviikko iltaa sinullekkin!

-Heli- kirjoitti...

Sypressit on kyllä ihania joulukukkia..mutta mullaki tahtoo kaikki kukat kuolla :( en oo mikään viherpeukalo..ostan sitten lähempänä joulua noita joulukukkia. Sievän näköisiä noissa koreissa.