torstai 2. joulukuuta 2010

Pieni eteinen ja possut pois piiloistaan

Mailegin possut pääsi laatikosta pois joulukuun alkamisen kunniaksi.Eilen sain hieman ommeltua ja tein tuon raidallisen päällisen säilytysarkun päälle.Tuli ihan mukavan jouluinen,possut ovat karanneet jo omille teille :)


Löytyi kuva ihan alkuperäisestä eteisestä,ovi vanha ja kaapistokin paikallaan.Lattia on sentään vaihdettu.Tuo lipastokin on muuttanut paikkaa ja väriä.Tänä syksynä maalasin koko pienen eteisen ajopuu sävyisellä maalilla.Mietin että uskaltaako maalata pientä tilaa noin tummalla,mutta tuli kivan näköinen ja valkoiset ovet pielineen raikastaa sen.Kesällä kyllästyin eteisessä pyöriviin kenkiin ja omiin pyörä kamppeisiin,tuntui että kauhea kaaos on vastassa,kun oven aukaisee.Otin mitat ja tein arkun kaikille kengille,syö muuten uskomattoman määrän tavaraa:) Arkun laitoin niin että sen saa tarvittaessa pois,eli ei ole millään pultattu seinään.Arkku on sen verran korkea,että lapset ei kiipeä siihen ja loukkaa itseä tai mene sähkötaululle.
Ovi vaihdettiin syksyllä 2009.Sitä en sentään itse vaihtanut vaan isä ja setä:) Entinen ovi pelasi vielä niin että avaimilla vain sai auki.Yhden kerran jäi vauva sisälle(nukkui onneksi),kaikki muut oli ulkona,avaimet sisällä.Ei auttanut muuta,kuin lyödä vasaralla ikkuna ovesta sisään.

Sähkötaulun peitin verholla siihen saakka,kunnes paremman ratkaisun keksin sen peittämiseen.Eteisen kuvat on heti remontin jälkeen ja noissa kuvissa vielä sisustamatta,nyt on jo tavarat löytäneet paikkansa:)
Torstai terveisin Minttunen11 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ihana väri maailma <3 Tykkään hirmuisesti!

sarppa kirjoitti...

Kaunis! <3 Kivasti käy verhokin tuohon,mutta hyvä idea olisi myös tehdä paneelista sellainen kotelo ja siihen sellainen ovi.Me teimme sellaisen tuohon meidän tuulikaappiin.

Mukavaa joulukuun jatkoa!

-Heli- kirjoitti...

Nyt tuo eteinen on kyllä nätti :) Meillä kans tuo ruma sähkötaulu, pitäs saada peitettyä!

S kirjoitti...

ihania sävyjä!
ja mikä ihana vaippapeppu siellä vilahtaa :)

Minttunen kirjoitti...

Sari:Minä kans tykkään näistä ns.neutraaleista sävyistä,pitkään ne vihreät seinät olikin :)

Sarppa:Kiitos vinkistä,pistänpäs korvan taakse:)

Heli:Laitoin sillä teippisysteemillä kiinni vanhaan jalkalistaan.Jalkalistan ruuvailin huonekalu kulmilla kattoon.Sellanen pika ratkaisu:)

S:Kiitos!Meidän toinen poika 1v:nä,nyt jo kolme vuotta,eli tosi vanha kuva.Nyt on jo uusi yksi vee:)

Hanne kirjoitti...

Nätti eteinen! Minunkin pitäisi jollain peittää meidän eteisen sähkökaappi, ei ole kovin kaunis sisustuselementti (vaikka kylläkin sitäkin tarpeellisempi=).

Hilda kirjoitti...

Kauniit sävyt eteisessä ja hyvä idea tuo säilytysarkku!:)

Minttunen kirjoitti...

Hanne:Ei tosiaan ole mikään kaunis näky,kun ovesta astuu sisään.Tässäkin talossa olisi voinut sen sijoittaa jonnekkin muualle,mutta nää on näitä 80luvun ihanuuksia:)

Hilda:Arkun taisin bongata jostakin ruottalaisesta blogista kesällä ja hetihän se piti itselle tehdä:)Meilläkin kun asustaa 6 henkeä niin kenkiäkin on sitä mukaan paljon!

Maria kirjoitti...

Hei,

tulin vastavierailulle :) Kaunis on teidän eteinen!

Mukavaa joulun odotusta!

Minttunen kirjoitti...

Maria:Kiitos kun kävit,mukavaa joulun odotusta sinullekkin!

Esmeralda kirjoitti...

Kauniit värit eteisessä! Ihanasti sopii tuo hiukan tummempi väri valkoisen kaveriksi. :)