keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Joulukiire

Maanantaina oli esikoisen joulujuhla.Oli kiva katsoa esityksiä ja meidän esikoinen oli oikein kahteen päässyt:) Tein pikaisesti hyasinteille asetelman,olleet monta päivää keittiössä purkeissa.

Kuusen mies toi eilen sisälle ja oli yöllä töihin lähtiessä kantanut olohuoneeseen,että päästään koristelemaan heti aamusta.Tämä koristelu on puhtaasi lasten tekemä ja annan olla pallot niin kuin ovat laittaneet.Ennen uutta vuotta kuusi on jo pihalla:)


Syy tässä meidän pikku Tonttu Takatukassa!Saldona tälle aamulle 3kpl rikottua palloa ja paljon palloja tulee lattialta löytymään..Rottinki tuoli siirtyi pois ja lyhdyn laitoin poikien huoneeseen.Ekaluokkalainen toi kotiin hienon todistuksen ja kyllä äitin sydäntä lämmitti,nyt on kiireestä huolimatta ihana päästä viettämään joulua.Mies kun saadaan töistä kotiin niin kaikki on hyvin ja kiire loppuu:)
Nyt viime hetken ostoksille!
5 kommenttia:

J kirjoitti...

Tunnelmallisia kuvia, ihana kuusi! Joo ei saa meilläkään pallot olla hetkeäkään rauhassa :) rikki ei onneks oo menny vasta ku yks.

Minttunen kirjoitti...

Kiitos!Meillä jo monta palloa rikki,juurikin 1 veen toimesta:)kumma kun se tuo kuusi kiinnostaa,siinä pitää seisoa ja repiä palloja:)

Hanne kirjoitti...

Kaunis kuusi! Ja ihania tunnelmallisia kuvia.

S kirjoitti...

ihana lasten koristelema kuusi :)

Minttunen kirjoitti...

Hanne:Kiitos:)

S:Kiitos!Hieman olen korjaillut kuusta,kun palloja oli 4kpl samalla oksalla:)