torstai 16. joulukuuta 2010

Kuusi mietteissä

Hei kaikille!Jouluun on enää vain muutama yö:) Joulukuusen paikkaa olen kovasti miettinyt ja se taitaa tulla tälle puolelle olohuonetta.Taidan laittaa kuusen joko ikkunan eteen tai sitten pöydän jommalle kummalle puolelle,jos siis saadaan edes kuusta mistään:)

Järjestys vaihtui taas hieman,minulla kun tahtoo olla paha tapa vähän väliä muutella paikkoja.Olohuone on meillä haastellinen sisustaa,kun neliöitä on n.25.Olen nyt sohvalla katkaissut hieman tätä tilaa.Sohva on edelleen ikkunan edessä oikealla puolella kuvasta,voin laittaa myöhemmin koko olohuoneesta kuvaa.Tuossa kuvassa nyt näkyy tuota äidin vanhaa tuolia:)

Tilasin HM:n pellaverhot ja laitoin paikalleen vaikka olikin ylipitkät.Saan jatkojohdot tuonne verhon taakse piiloon,meillä kun on niin vähän pistokkeita niin pitää kaikkia virityksiä tehdä:)

Jouluvalojen paikkaakin hieman vaihtelin.Kaapin sisällä olevat enkelivalot pääsi peilin kehykseen,kaapin päällä on lyhdyssä ne valot ja tuntuu että ne riittää sinne.Pöydältä jouduin lyhdyn pelastamaan pois,koska se tuo meidän 1v olisi pudottanut sen lattialle.Aikaisemmin onnistui pitää pöydällä tuolla nurkassa,kun ei päässyt käsiksi siihen:) Nostin sitten tuonne rottinkituolin yläpuolelle roikkumaan.
Taiteilin kaappiin tuollaisen koristeen,kun muistin että tilasin noita sinkkisiä tähtiä.Laitoin kaveriksi puiset sydämmet ja tuosta tulikin ihan kiva:)Alkuviikosta meille liihotteli koululaisten mukana pari lintua.Toinen pääsi keittiön ikkunalle ja toinen olohuoneeseen:)
Mukavaa torstaita!9 kommenttia:

S kirjoitti...

suloisia lintusia <3

kiitti muuten ku laitoit kuvaa niistä tähtitorkuista, eilen hain omani: 2 harmaata :). tarjous ei ollu enää voimassa, mut ei paha hinta ollu myöskään 7,95/kpl :)

Minttunen kirjoitti...

S:Kiitos:) Hyvä että sait omasi sieltä:)saman maksoin itse siitä harmaasta silloin.

-Heli- kirjoitti...

Jahas, järjestys jälleen muuttunut hieman :) Joo lyhdyt täytyy pitää ylhäällä lasten vuoksi täälläkin..

Minttunen kirjoitti...

Heli:Ainahan se pikkusen muuttuu:)ootan aikaa että voi kaikkea pitää esillä,ettei pikku käpälä ole heti sorkkimassa:)

Maria kirjoitti...

Kauniit oli nuo aikasemmin laittamasi torkkupeitot! Tähtikuviot taitaa olla Suomessa nyt muotia :)

Kaunis peili teillä, ovatko nuo kehykset harmaat?

Mukavaa viikonlopua!

Minttunen kirjoitti...

Maria:Kiitos!Peilin kehykset on luonnossa sellaset kermanvalkoiset,vaalea joka tapauksessa:)
Mukavaa viikonloppua sinullekkin!

sarppa kirjoitti...

Täällä toinen himo järjestyksen ja tavaroiden vaihtaja!!:) Eipähän pääse kyllästymään!

Ihanat lintuset,onko ne mistä tehty?

Mukavaa loppuviikkoa!

Hanne kirjoitti...

Ihania lintusia! Minä täällä olen kuumeisesti miettinyt jo kuukauden päivät kuusen paikkaa. Kun pitäis taas vaihtaa järjestystä... Saas nähä mihin nurkkaan se sunnuntaina tiensä löytää=)

Minttunen kirjoitti...

sarppa:Onpas mukava tietää että muutkin vaihtelee ahkeraan:)
Linnut on tehty sammalesta,sellaista pitkää sammalta:)

Hanne:Kiitos:)