lauantai 11. joulukuuta 2010

Lyhty 2

Toinen lyhty ostettu lyhyen ajan sisään:) kolmas lyhty tälle syksylle/talvelle.Paikallisessa lehdessä oli ilmoitus,että kaikki jättilyhdyt-50%.Huomasin ilmoituksen vasta illalla,kun kauppa oli kiinni ja pääsin vasta seuraavana päivänä siellä käymään.Tämä yksi kappale oli enää jäljellä ja onneksi kerkesin saada,hintaa lyhdylle jäi 19.50e,lähtöhinta oli 39e.

Tänään taas työt kutsuu.Saa nähdä miten illan pystyy kävelemään,kun eilen potkaisin vahingossa pikkuvarpaan pinnasänkyyn ja varvas meni mustaksi.Yöllä kun kylkeä käänsi niin kipeää kävi varpaaseen,voi tulla mielenkiintoinen ilta,kun känkkäsee menemään:)

Kivaa launtaipäivän jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

Hilda kirjoitti...

Tosi edullisesti löysit jättilyhdyn!! Voi että, just tänään ainakin 3 eri kaupassa liimauduin jättilyhtyosastolle, lyhdyt oli sellaisia ihmisenkorkuisia ja hinnat lähemmäs 100 € kpl.. En vieläkään raaskinnut ostaa ja niitä tuskin alennetaankaan joulun jälkeen.. On ne vaan niin ihania!
Toivottavasti varvas paranee pian! :)

Hanne kirjoitti...

Kaunis lyhty. Ja edellisen postauksen kuvat kauniita. Kirstukin on melekoinen aarre! Paranemisia varpaalle=)

-Heli- kirjoitti...

Kaunis lyhty! Tahtoisin itsekki sellaisen ison lyhdyn vaan ovat aika kalliita, no alesta saattaa sitte löytää. Voi, että miten sinä silleen menit varpaasi lyömään..toivottavasti paranee pian!

Minttunen kirjoitti...

Kiitos kaikille.Varvas ei onneksi vaivannut koko iltana:)
Hilda:Meillä tuolla kaupassa sellainen iso iso lyhty oli alennuksen jälkeen 69.90e,lähtöhinta oli yli satasen:)

sarppa kirjoitti...

Lyhtyjä ei voi olla liikaa!! :) Tuokin on ihana! <3

Minttunen kirjoitti...

Ei voi olla lyhtyjä liikaa:) ei tuollekkaan paikkaa ole,mutta kyllä se jonnekkin pääsee:)